izolace sedlové střechy

Reklama
JH Josef Hornych @josef.hornych před 16 roky12.02.2008 08:41:00
izolace sedlové střechy

Dobrý den, přesto, že podobné dotazy pravděpodobně dostáváte, rád bych se optal též. Jsem stavebník amatér.Rád bych zateplil střechu bez demontáže krytiny. Jedná se o sedlovou střechu, krytina zavěšená na latích, pravděpodobně Hollandky. Krovy 10x12cm na stojato.Zajímá mne, zda-li by šlo zateplit střechu mezi krovy bez demontáže krytiny (tudíž zevnitř).Kromě toho předpokládám rozdílné zateplování nad podkrovními místnostmi( možná menší tloušťka materiálu ?) a část střechy/půdy vedle podkrovních místností(využívané jako půda/odkládací prostor). Nevím přesně jaké je složení směrem do krytiny ( paropropustná - tepelná - parotěsná?)ani zda-li mezi latěmi a první vrstvou izolací musí být vzduchová mezera a jak velká a totéž mezi poslední vrstvou a zakrytím (např.sádrokarton).Taktéž mne zajímají možné druhy tepelných izolací(polystyren, minerální desky či rohože?).Já se přikláním k polystyrenu či minerálním či PUR deskám, ale budu vděčný za jakékoli vysvětlení a radu k problému. Děkuji za pochopení a případné rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.