Zapáchající odpad ve vaně

MV Miloš Vejšický @milos.vejsicky987 před 16 roky16.02.2008 17:06:00
Zapáchající odpad ve vaně

Zhruba 2 měsíce se potýkám se zápachem z odpadu vany. Sifon je plný vody a ani po spláchnutí záchodu se hladina vody v sifonu vany nemění. Odpadní potrubí mám cca 2 roky nové a zápachu jsme si nikdo nevšiml. Max. po cca půl roce se přicpávalo potrubí, ale to vyřešil Krtek. Sítko na odpad dávám.
Problém začal po jednom takovém pročištění a od té doby Krtek pomůže od zápachu tak na cca týden. Nejprve je tak jeden den cítit Krtek, pak je to pár dní lepší a začne to znovu. Zápach je cítit přičichnutím k odpadu. U umyvadla ani v záchodu cítit nic není.
Dnes jsem sifon rozebral, ale vše v pořádku. Sifon je úplně čistý. Je to takový nízký typ, hloubka 60 mm, obdélníkový průřez 25x60 mm, délka 120 mm.
Ještě mě napadá jedna možnost. Nad hladinou vody v sifonu je flexi hadice směřující nahoru k ručnímu ovládání zátky odpadu. Jedině, že by se tam usazovali nečistoty a protože je to nad sifonem, tak jde zápach přímo do místnosti.
Poradí mi někdo?

Děkuji za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.