pro jaký druh vytápění se rozhodnout

Reklama
pro jaký druh vytápění se rozhodnout

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Hledám firmu, která se zabývá poradenstvím v oblasti vytápění. Nechci někoho, kdo je navázán na konkrétní typ kotlů, konkrétního výrobce. Přestěhovali jsme se na vesnici, kde rekonstruujeme malý domek (cca 130 m2). Topení je kotlem H4, dvacet let starým. Kotelna je umístěna v domku (vedle obytných místností). Kotelna je cca 2x3 m veliká. Domek je starší, částečně kamenný. A já bych potřebovala někoho, kdo mi navrhne systém vytápění. Jestli pevná paliva (uhlí, peletky..), nebo elektrokotel, nebo něco úplně jiného. Propočítá, co je výhodné z hlediska finančního, co z hlediska komfortu obsluhy. Nějak se mi nedaří na žádnou takovou firmu narazit. Neporadili byste mi? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.