Ytong - vnitřní omítky

Reklama
Ytong - vnitřní omítky

Dobrý den, rád bych se zeptal na Vaše názory a zkušenosti s vnitřní omítkou na porobetonové tvárnice YTONG? Určitě už někdo tento problém řešil a možná také vyřešil co jste použili, s čím máte zkušenosti? Čekají mě omítky a ještě nevím co použiji, ale bylo mi doporučeno SALITH P3 ( http://www.salith.cz/tl/smhfp3.pdf) který je k tomu určeny a obsahuje nějaké sklolaminatové vlákna , takže není nutná perlinky mimo vyztuží v místech rozvodů a pod.!! Způsob lepidlo + perlinka a na to jemná to do bytu nechci prosím, věřím že je to osvědčený způsob, ale vidím to spíše jako systém zateplování venkovní!! Máte někdo se Salithem P3 zkušeností? jak se s ním dělá a jaký je finální výsledek, jak jste postupovali?? Děkuji mnohokrát za info a jsem s pozdravem! Milan Rusek

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

19 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.