TZB-info - Potřebujete odčerpat…
Výstavba rodinných domů v okrajových částech měst a obcí probíhá značným tempem. Vznikají architektonicky lépe či hůře ztvárněná sídliště rodinných domků, jejich umístění mimo stávající zástavbu…
dobry den
chcel by som sa spytat na nazov druh alebo miesto kde sa mozem viac dozvediet o splachovacych zariadeniach montovanych pri nestandardnych situaciach napojeni
jedna sa o malu skrinku umiestnenu za WC a po splachnuti je tam maly kompresor ... a ten je schopny objem odpadu dopravit i pomocou o poznanie uzsich trubiek i smerom hore.
zatial som to videl vsak len dvakrat jedno bolo v rekonstrukcii zamku a druhe v suterene prerobenom na tanecne studio - cize bez povodne planovanej kanalizacneho napojenia v danej casti objektu
pri dosadzovani logickych klucov do goolu mi nic nenaslo preto sa obraciam na vas i s prosbou o radou ohladne parametrou takehoto napojenia maximalneho vytlaku ci moznosti napojeni
dakujem
s pozdravom jakub
2 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení