zapojení akumulačních nádrží

Ondřej Šikr @ondrej.sikr před 16 roky17.03.2008 09:50:00
zapojení akumulačních nádrží

Zdravím všechny. Chtěl bych Vás, zde diskutující odborníky, poprosit o radu ohledně zapojení AKU nádrží k dřevozplynujícímu kotli. Měl bych totiž k dispozici sestavu 9 kusů naležato umístěných nádrží (každá 240 litrů), které jsou ale zapojeny do série a nikoli paralelně, jak je doporučováno téměř ve všem co jsem kde našel. Je to vůbec možné takto provést? Zároveň by mne zajímalo jak co nejjednodušeji provést zapojení za použití mých stávajících komponentů. Mám za svým kotlem servomotorem ovládaný čtyřcestný ventil, který bych, pokud možno rád využil. V různých schématech, která jsem našel, je ale zapojení aku nádrží pomocí dvou třícestných ventilů. Je mi tedy můj čtyřcesťák na nic?
Předem děkuji za odpověď. Pokud bude něco k poslání (schéma apod.), můžete na můj e-mail: ondrej.sikr at magnacartech.com

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.