Chci napojit radiátor Radík VK na výměník krbových kamen Vestre o výkonu 4,9 KW. Délka potrubí bude do 3m od výměníku k radiátoru. vstup do radiátoru o 1m výš než výstup z výměníku.
Mohli byste mi poradit jak silnou trubku použít, aby fungovala samotíž? Je lepší stejné postupné pravidelné stoupání např po celé délce 35 stupnů nebo vést trubku z kamen kolmo cca 90cm a zbývajících 10 cm postupě k radiátoru? Za metriál bych použil zřejmě měď.
Prosím o pomoc.
tak už tomu rozumim (teda snad ).Já mám to co je tom obrázku (pouze s tím rozdílem že jdu ke každému radiátoru zvlášť)…
před 16 roky
Pokuste se něco najít vyhledávačem např.: „gravity central heating“ nebo „gravity pipe heating“ apod., pokud vám moc…
před 16 roky
na těch obloucích se s Váma taky shodnu já jsem je řešil rauthermem od rehau , při světlosti 25 mm to v ohybech ani…
před 16 roky
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení