Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, rád bych poprosil o radu. Kachlový sporák na obrázku jsem se rozhodl opravit sám poté, co mi firma vyčíslila cenu 150.000,- s tím, že kachle použijeme původní. Zatím všechny práce na pořízeném rozpadlém stavení provádím sám, ale kamnářství je mi neznámou... je reálné úspěšně zvládnout opravu? Kachle mám všechny, z kování pouze spodní rám a čistící dvířka. Rád bych je také napojil na teplovodní výměník. Mojí myšlenkou je, umístit jej pod plotny (jakýsi rošt z trubek), protože kamna nebudou mít primární funkci k vaření, ale budou v začátcích jediným zdrojem vytápění dvou místností.
Děkuji za jakoukoliv radu i kritiku. Potřeboval bych nezávislé posouzení, jak v této věci postupovat.
Děkuji, s pozdravem Jiří Kořínek
Podobny sporak v sekkcii SPORAKY na: www.kachliar.sk
před 16 roky
Prosim podobny sporak, o aky sa zaujimate je na uvedenej stranke www.kachliar.sk v kolonke sekcii SPORAKY.
před 16 roky
Dobrý den, přispěji do diskuse otázkou pro ty zkušenější, kteří zde již napsali mnoho praktického: co říkáte…
před 16 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení