Odlišný odstín euro oken

Reklama
Odlišný odstín euro oken

Dobrý den, rád bych získal radu od zkušenějších ohledně mého problému s eurookny.Nejdříve popíši jak celý problém nastal. Asi před dvěmi roky jsem si objednal u jedné nejmenované firmy 3ks eurooken na polovičku rodinného domku.Zakázka proběhla úspěšně zrekonstuovali jsme polovinu domu a šetřili peníze na zbylá 3 eurookna,což se nám tento rok povedlo.Zajel jsem do stejné firmy,kde jsem kupoval první 3ks oken a doobjednal zbylá 3 okna. A zde nastává ten problém, když mi přivezli tato okna zjistilo se,že nesouhlasí barevný odstín,jelikož prý firma,která mi okna dodala změnila během těch 2let dodavatele barev.Závada se napsala do předávacího protokolu a firma začala reklamaci řešit tím způsobem,že nechají namíchat barvu prvně dodaných oken a ty nové mi touto barvou natřou. MŮJ DOTAZ TEDY ZNÍ ZDA JE TATO MOŽNOST SPRÁVNÁ A PROVEDITELNÁ A ZDA JE MOŽNÉ JIŽ DODANÉ EUROOKNA TAKTO PŘETŘÍT ANIŽ BY TÍM UTRPĚLA KONCOVÁ KVALITA EUROOKEN.Mám totiž strach,aby se barvy vzájemně spojily a hlavně,aby mi po 1-2letech barva neoprýskala.Je tento postup firmy správný nebo existuje i jiné řešení,které by se dalo firmě navrhnout asi mimo možnosti,že si okna vymontují a vyrobí mi jiné na to si myslím,že by nepřistoupily.Hledám tímto nějaké kloudné řeení pro obě strany

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.