mereni - regulace - rozuctovani

Rubriky:

KS kat s.h.o.d.a.n @kat.s.h.o.d.a.n před 16 roky23.04.2008 20:01:00
mereni - regulace - rozuctovani

Dobry den,
Bydlim v praze v bytovem dome, druzstevni byt jsem koupila pred 7 lety. Ustredni topeni v bytech nelze regulovat /ani vypnout ci zapnout/, ve sklepe je kotelna /plynovy kotel/, kterou druzstvo pronajalo firme, ktera zajistuje vytapeni. Do kotelny nema nikdo z druzstva pristup. V bytech nejsou naistalovany merice tepla ani vodomery….proste na konci roku dostanem vsichni vyuctovani a platime…Minuly rok jsem spotrebovala 3x vice vody nez je prazsky prumer /prestoze byl byt po 4 mesice prazdny!!/..navic je neustale pretopeno..netece tepla voda /nekolik hodin denne tece jen studena/…Nevim co muzu delat…byt jsem koupila a ted platim mesicne najem pres 5000 /kvuli zaloham na energie/ a ve vyuctovani pak nedoplatky kolem 10000. V roce 2006 jsem zaplatila za vodu,teplou vodu a teplo v prumeru 3200Kc mesicne!!! Ja rozhodne takovou spotrebu nemam a mit nechci!!! Co muzu delat??? Podle zakonu je povinne instalovat merice v kazdem byte?..dekuji moc za radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.