Vyhledávání
Naše další weby
mam docela dilema.
ted jsem se dozvedel ze neni jednoduche Ti-Zn pajet.nemam s tim zkusenost a rikali,ze se nytuje :-((
lepsi je pry pozink.
vim,ze nejlepsi je Cu,pak TI-Zn a nakonec pozink.cenove jsem to napsal sestupne.
pokud bych pozink po 2 letech natrel LUXOLEM tak jsem presvedcen o tom,ze vydrzi stejne dlouho jako Ti-Zn.klidne bych mu dodal i patinu Cu.
okapy jsem nikdy nedelal a bude s tim muset poprat,proto by me zajimal nazor vsech na Ti-Zn.
Cu uz kvuli cene a sberacum kovu nepripada v uvahu.zahradu nebudu mit jeste cely leto oplocenou :-((.bohuzel to nestiham uz ani kvuli rybniku :-((.ten bude trvat dyl jak cela vystavba domu :-(vubec se na nej netesim.
poradte aspon s okapy,cekaji me za 2 mesice.
krytina je Tondach - palena taska. lepenku a bitumen mam jen v podlaze :-)
před 16 roky
pane Kocino - jeste jeden odkaz: http://www.otto-wolff.de/downloads/Verarbeitungshinweise.pdf Jakou mate vlastne…
před 16 roky
lepenka pod Ti-Zn krytinou - jednalo se o plechovou strechu.... dnes se mohou pouzivat jedine plastove folie.
před 16 roky
11 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení