TZB-info - Výpočet tepelné ztráty…
Tato zjednodušená výpočtová pomůcka je určena pro výpočet tepelné ztráty místnosti nebo pro výpočet tepelné ztráty budovy obálkovou metodou. V takovém případě části popisující vlastnosti místnosti…
Přeji dobrý den, pozoruji a pozorně sleduji v poslední době veškeré diskuze o moderním vytápění a abych řekl pravdu jsem postaven před rozhodnutí jakým způsobem budu vytápět můj nyní nově postavený dům já. Plyn mi zavedou až cca za rok, je dobré si nyní koupit plynový kotel, nebo nejdříve elektrický, co třeba nádrž na plyn? Je to dnes ještě vůbec ekonomické a moderní při vzrůstajících cenách energií? Díky za veškeré příspěvky.
Zatím mohu říci, že se nejedná o výrobek Revel, ale AIRtech, jedná se o "skříň" s rozměry cca 900x 650x…
před 16 roky
Zatím mohu říci, že se jedná o "skříň" s rozměry cca 900x 650x 1800mm. Pracuje se detailně na konstrukci a z…
před 16 roky
novinka pro Aquatherm 2008, zatím jsou podrobnější informace nedostupné. Půjde o kombinaci vakuových trubic s malým…
před 16 roky
14 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení