YouTube - Geberit UPpowerflash
Geberit UPpowerflash
Mám 2 roky závěsné WC Geberit a nyní se mi stalo, že se nevrací tlačítko malého splachování (respektive tyčka, přes kterou tlačítko otvírá nádrž)-nádrž se tak neuzavře a voda stále protéká. Je to nahodilé, sundal jsem tlačítko a když se tyčka nevrátí, přitáhnu jí ručně. Jak to můžu opravit? Přiznám se, že systém vůbec nechápu-při malém splachování se zatlačují obě tyčky, při velkém jen ta vlevo (čekal bych to obráceně), co tyčky vrací zpátky-pružina? Díky za rady.
Dobry den, zrejme sa zaseklo tiahlo plavaka (nie je spravne natocene voci mechanizmu uzatvaraca, alebo je tam malo…
před 2 roky
Nemám odpověď, ale úplně stejný problém.Zavolala jsem instalatéra, který řekl, že je nutno koupit celý panel s…
před 3 roky
Dobrý den, vypouštěcí plovák se dá celý demontovat a pročistit, žádná pružinka tam není. Při splachování se plovák…
před 16 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení