YouTube - Geberit UPpowerflash
Geberit UPpowerflash
Mám 2 roky závěsné WC Geberit a nyní se mi stalo, že se nevrací tlačítko malého splachování (respektive tyčka, přes kterou tlačítko otvírá nádrž)-nádrž se tak neuzavře a voda stále protéká. Je to nahodilé, sundal jsem tlačítko a když se tyčka nevrátí, přitáhnu jí ručně. Jak to můžu opravit? Přiznám se, že systém vůbec nechápu-při malém splachování se zatlačují obě tyčky, při velkém jen ta vlevo (čekal bych to obráceně), co tyčky vrací zpátky-pružina? Díky za rady.
Dobry den, zrejme sa zaseklo tiahlo plavaka (nie je spravne natocene voci mechanizmu uzatvaraca, alebo je tam malo…
před rokem
Nemám odpověď, ale úplně stejný problém.Zavolala jsem instalatéra, který řekl, že je nutno koupit celý panel s…
před více než rokem
Dobrý den, vypouštěcí plovák se dá celý demontovat a pročistit, žádná pružinka tam není. Při splachování se plovák…
před 14 roky
5 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení