hmoždinky pro porobeton

Reklama
hmoždinky pro porobeton

Poraďte mi, prosím, s volbou talířových hmoždinek.
Rozhodl jsem se zateplit 30cm silnou zeď z porobetonu 10-ti centimetrovým polystyrénem.
Mám problém s výběrem hmoždinek. Pro porobeton je třeba použít speciální hmoždinky s delším rozpěrným pásmem a ty jsou dost drahé. Protože mám jen přízemní domek se zdmi do 3 metrů výšky, možná bych mohl použít běžnější ( a hlavně levnější typy ), pokud budou zakotveny min. 60mm do porobetonu.
Když jsem se ptal v našich stavebninách, tak jsem je dost překvapil. Firmy, které u nich nakupují materiál na zateplení neřeší typ hmoždinek podle materiálu stěny a proto mají jen jeden typ a ten všichni používají.
Rozdíl v cenách, je při množství 750 ks, několik tisíc, tak se mi nechce „zbytečně“ platit pro náš domek řešení, které je možná vyhovující pro 20 metrů vysokou panelákovou stěnu.

Děkuji za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.