jsem bezradný jaký typ vytápění mám zvolit

RV Radek Vinš @radek.vins před 16 roky28.05.2008 15:13:00
jsem bezradný jaký typ vytápění mám zvolit

Pročetl jsem zde vše a mám z toho zamotanou hlavu. Mám samostatně stojící dům sklep přízemí 135 m2 patro 135 m2 a přilepenou garáž 60 m2. Je to starý dům 45 cm cihla v rekonstrukci. Výměna oken již proběhla a nová střecha se zateplením probíhá. Zateplení fasády v nedohlednu. Zamýšlím v přízemí podlahovku a v patře je již nový rozvod v mědi s radiátory. Mám již kombinovaný zásobník užitkové vody elektrika/předehřev z topného okruhu. Doteď jsem provozoval 35let starý kotel na plyn a měl moc velkou spotřebu i díky starým oknům nezateplenému 1 patru atd. Neznám tepelné ztráty nyní a jaké budou po pozdějším zateplení fasády které nebude hned. Nyní stojím před otázkou jaký zvolit typ vytápění a tápu snad se mi nejvíce zamlouvá kotel na peletky v kombinaci s již zmiňovaným zásobníkem užitkové vody ale jsem otevřen čemukoli. Poradí mi někdo nebo doporučí?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

39 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.