vyrovnání podlahy z hydroizolačních pásů

Rubriky:

JK Jan Končel @jan.koncel492 před 16 roky17.06.2008 20:20:00
vyrovnání podlahy z hydroizolačních pásů

Budu provádět podlahové vytápění v přízemí nepodsklepeného RD. Zkoušel jsem položit přímo na hydroizolační pásy polystyren EPS100Z, ale zejména v napojení hydroizolačních pásů dochází k tomu (nerovnost cca 3mm, v některých místech možná i více), že EPS nedoléhá po celé své ploše k podkladu. Nezdá se mi to jako nejlepší řešení a proto bych se rád zeptal na zkušenosti, nebo tip jak tento problém vyřešit. Sice při zatlačení na desku dojde k lepšímu dosednutí EPS, ale nevím zda to vrstva 5cm anhydridu takhle všude vyřeší. Mám obavy, aby si časem podlaha v některých místech více nesedla a tím by mohlo dojít k poškození trubek PT. Jediné co jsem se zde v diskuzních příspěvcích dočetl, bylo, že někdo použil k vyrovnání písek a někdo samonivelační stěrku, případně vyrovnávací vrstvu lepidla nebo cementu. Pokud se použije samonivelační stěrka, tak bude v tak tenké vrstvě držet na podkladu z hydroizolačních pásů? Vyšší betonovou stěrku nemohu dělat, musel bych ubrat izolaci EPS, které nemám nazbyt. Děkuji za každý názor

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.