Jak postavit PT

Rubriky:

ZS Zdenek Smid @zdenek.smid před 16 roky07.07.2008 14:54:00
Jak postavit PT

Zdravím všechny.
Rozhodl jsem se mít v 2 podlažním RD PT a nyní řeším, jakým způsobem ho tam dostanu. Jsem zatím ještě stále ve fázi přípravy projektové dokumentace. Měl bych tedy několik dotazů.

1.) Nechat si zpracovat vedení a výpočty PT detailně do prováděcí dokumentace projektu nebo to není zapotřebí - vyřeší si firma, která ho bude realizovat nebo si to dokážu spočítat sám?
2.) Je možné si kompletní PT udělat svépomocí nebo jsem odkázán na firmy? Je potřeba nějakého speciálního nářadí nebo znalostí/schopností? Zatim me nejproblematictejsi pripada spojovani trubek a zapojeni regulace + do kotle. Samotne polozeni podlahy a trubek mi nepripada problem.
3.) Nemate zkusenosti s nejakymi dobrými firmami realizujíci PT, případně se systémy PT (odkazy)
4.) Je nějaký výrazný problém s použitím kobercú (přímo na beton) nebo plovoučky s podlahovým topením? mluví se tady o ztrátě až 50%, jak přesně se to projeví - přece jen teplo se asi těžko z baráku někde ztratí. Je lino vhodnější než plovoučka?

Díky za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

31 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.