Zateplení suché dřevěné chaty polystyrenem

Reklama
DM Denisa Markovičová @denisa.markovicova před 16 roky13.07.2008 15:02:00
Zateplení suché dřevěné chaty polystyrenem

Prosím odborníky o názor na návrh našeho zedníka k zateplení staré dřevěné chaty u lesa (využívána duben-říjen). Chata je suchá, podezděná. Celá je dřevěná-obložená palubkami. Nynější izolace je prakticky nulová (kutilsky provedeno před 30 lety). Dřevo je suché. Zedník má v úmyslu nalepit fasádní polystyren tloušťky 1 cm do míst, kde je profil palubek nižší (3 obvodové strany) a dále dolepit fasádní polystyren tloušťky 5 cm po celém srovnaném obvodu. Spodek by opatřil okapničkou. Dále perlinka a štuk. Poté nátěr fasádní barvou. Snad jsem to správně reprodukovala. Doporučil byste parozábranu? A pokud ano, do které vrstvy? Mezi dřevěný obklad a první vrstvu 1 cm polystyrénu? Děkuji za odpověď na tento poněkud obsáhlý dotaz.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.