kanalizační přípojkapotřebuji poradit ohledně neproveditelné kanalizační přípojky:Přes vykopanou přípojku na veřejné části přípojky vede 150 cm v průměru roura betonová pro svod deštové vody.Přípojka má dvě části (projekt na domovskou část ten je k šachtičce tedy můj a část veřejnou ta je obecní. Projekt udajně má obec je právě tento viz uvedený svod deštové vody,není v projektu uveden nepatří obci ani vodovodům kanalizacím.Nejde tento svod obejít ani prorazit obec se k tomuto problému nechce znát.Nemohu se připojit na hlavní řád nebot sklon v procentech mi pod uvedenou rourou dosahuje půl procenta ani ne, skoro rovinu.Musel jsem pod onu deštovou rouru,nad ní jsem 50 cm a to je nepřípustné.též bych šel s domu s kanalizační přípojkou do kopce.Obec mi nijak nehodlá pomoci i když kopu bez projektu na veřejné části přípojky,obec mi navrhuje řešení tlakové kanalizace v asi 60 tisíc,bohužel tuto finanční čásku nemáme.obec mi chce vyřídit dotaci vše se děje jenom ústně nebot mi ještě na můj problém písemně neodpověděli.Dotace je pokud vím právně nevimahatelná jde pouze o třetinu ceny díla.Tudíš žádná záruka prosím o radu pokud někdo ví co mám dělat a kam se obrátit s tímto mým problémem