Dobry den,
rad bych Vas pozadal o pomoc s kanalizacni pripojkou. Na pozemcich v obci je zrizena kanalizace a kazdy mame pripojku na svem pozemku (viz nakres). Ted jsem vsak zjistil, ze muj vyvod z baraku do ni nenapojim primo, ponevadz jsem pod urovni (viz nakres). Ani s pripojkou ani s vyvodem z RD jiz bohuzel hybat nemuzu, takze se snazim najit reseni, co s tim. Z diskuzi zde jsem vycetl, ze podle vyhlasky nemuzu mit cisticku, ale je mou povinosti se do kanalizace napojit - to vsak technicky neni mozne. Chtel bych to vyresit "jednou pro vzdy" ale zaroven ekonomicky unosne. Co radite? Nevim jestli nejakou jimku na vyvazeni, precerpavaci jimku prip. dalsi reseni.
Dekuji moc za pomoc.
Dobry vecer, omlouvam se za "nereagovani", mel jsem ted dovolenou. K vasemu prispevku: dum podsklepeny…
před 16 roky
Prosím o sdělení, jaké řešení jste zvolil ? Děkuji. S pozdravem V.Š.
před 16 roky
Podle Vašeho nákresu soudím, že máte podsklepený dům a odpadní potrubí je pod úrovní podlahy ve sklepě.Pokud je tomu…
před 16 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení