sanacia muriva z nepalenej tehly

Reklama
MJ martin janoš @martin.janos745 před 16 roky07.08.2008 08:05:00
sanacia muriva z nepalenej tehly

Mam garaz z nepalenej tehly a predchadzajuci majitel ju omietol zvonka i zvnutra vapenno cementovou omietkou na hrubo v hrubke cca 2-3cm pieskom vacsej zrnitosti,nepouzil pritom ziadne rabicove pletivo ktore by zarucilo dlhodobe spojenie muriva a omietky-niekde som to tak videl ze sa to robi.Teraz po 10 rokoch sa zacina omietka oduvat.Dom s garazou je na kopci dazdova voda odvedena mimo zaklady.Garaz zrejme nema vodorovnu hydroizolaciu ale vlhkost sa vobec nevyskytuje,zaklad je tvoreny z riecneho piesku z velkymi šutrami a spajany cementovou maltou.Zvonka som ochotny vsetku omietku dat dole a znova sanovat.Chcem sa spytat ako to najlepsie znova vyhotovit?Je mozne pouzit v systeme aj polystyren?,chem totiz vytvorit aj dokonale rovny povrch nalepenim EPS,teraz je to dost krive.Zvnutra poklepanim miestami sa nachadzaju dute zony,ale omietka zatial dobre drzi a neoduva sa od steny,tu uvazujem sanovat bez toho aby som ju odstranil,ide mi len o vytvorenie rovnej plochy,lebo tiez je to len nahrubo vyhotovene,ale bojim sa aby to v buducnosti neopadalo od muriva.Dakujem za kazdu radu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.