Vyhledávání
Naše další weby
Chtěla bych poprosit o radu.Na domě mám fasádu poměrně krátce,od minuleho roku a ted se mě stalo,že sokl domu se celý začal odlepovat od toho polystyrenu,je to nějaký takový ten tvrzený.Samozřejmě to budu reklamovat u firmy,která prováděla celou fasádu,ale chtěla jsem se zeptat,na co si dát pozor,aby to opravili správně. Jestli to jde zpátky jen něčím přilepit k tomu polystyrenu nebo se to musí celé ztrhnout a udělat celé znovu.To by se mě moc nelíbílo,protože kolem domu už jsou provedeny chodníčky a dlažba atd. Děkuji moc za rady a pomoc.
no tak ten žlutej je určen opravdu do betonu, asi jim to zbylo z nějaké akce a tak to k vám prdli
před 16 roky
No je opravdu úplně hladký.Barvu má takovou světle žlutou. Dneska bych měla mít jednání s lidima,co to dělali,tak se…
před 16 roky
Paní Malá, jste si jista, že byl extrudovaný polystyren hladký? Ten je určen do betonu. Na sokly se používá…
před 16 roky
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení