komin

Rubriky:

VS venca sklenar @venca.sklenar před 16 roky18.08.2008 22:44:00
komin

dobry den zdravim vsechny potreboval bych poradit jak na komin.Mam komin ctvercoveho prurezu 320mm a vysku zhruba 8.5 az 9metru a chci napojit kotel Dakon DOR12 za ucelem vytapeni bytu 3+1 v bytovem dome o 4 bytech.V minolosti zde byl pouzivan kotel na vytapeni celeho domu a byly zde problemy s dehtovanim kotle.Nyni se zbyvajici 3 rodiny rozhodli vytapet el proudem a ja osobne chci vyuzit moznosti vytapeni tuhymi palivy jelikoz vlastnim byt nad byvalou kotelnou tak se to pro mne jevi jako nejrealnejsi a nejlevnejsi-zlikvidoval jsem byvalou kotelnu odrezal vsechny prebyvajici odbocky do ostatnich bytu a zbyla mi jen moje vlastni vetev ustredniho topeni.Potreboval bych poradit jestli tento komin bude fungovat s timto kotlikem dekuji vam vsem Venca

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.