Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
chci stavět rod.dům, typ bungalov,budu se snažit přiblížit se parametrům NED domu (izolace na porobeton lambdu, dvojitá okna s foliíí atd.). Zajímá mě nutnost nuceného větrání v tomto domě. Přemýšlel jsem o centrální jednotce rekuperace,ev. i se vzduchovým vytápěním,ale asi to je nenávratná investice. Pak jsem našel decentrální rekuperační jednotky...není tohle řešení mnohem lepší?Může mi někdo poradit,jak na tom decentrální rekuperační jednotky jsou (výkon,hluk,náklady atd.)?Děkuji.
Pan Kocina má pravdu, skutečně bych se nebál klasických ventilačních systémů. Jistě, existují výjimky, ale jedná se…
před 16 roky
pracuji vice jak 15 let v klimatizovane mistnosti.ubezpecuji vas,ze nemusite mit obavy.v tomto roce se predelavala…
před 16 roky
My zatím zvažujeme centrál i decentrál. Vzduchotechnika sice funguje již 100 let, ale právěže s ní nejsou vždy dobré…
před 16 roky
9 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení