Větrání v bytě panelového domu

Reklama
Větrání v bytě panelového domu

Dobrý den,
mám dvoupokojový byt v panelovém domě. Okna obou pokojů směřují stejným směrem, a tak není možné vytvořit v bytě průvan a tímto způsobem větrat. Odráží se to ve kvalitě vzduchu, a to zejména v menší místnosti, která by měla sloužit za ložnici, nicméně spát se v ní z výše uvedeného důvodu nedá. Proto uvažuji o řešení tohoto problému pomocí nějakého systému řízeného větrání. Četl jsem o rekuperačních jednotkách, chtěl bych nainstalovat v každé místnosti jednu lokálních jednotku. Nejsem si však jist, jestli tento problém vyřeší, neznám totiž nikoho, kdo by měl zkušenost s podobným zařízením. Už jsem kontaktoval jednu firmu, která uvedené jednotky instaluje, problém je však v tom, že není ochotna zajistit kompletní instalaci, tedy včetně průrazu zdi a přivedení elektřiny.
Mám tedy dva dotazy: vyřeší rekuperační jednotka větrání v bytě panelového domu, poznám rozdíl? Existuje na našem trhu firma, která mi tuto jednotku dodá a zajistí kompletní instalaci? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.