Pelety

Rubriky:

Pelety

Mám psát nemám psát ? jako Hamlet, při pohledu na příspěvky mi dochází fantazie proč psát. Napadat a chytře komentovat všechno jak vidím umíme dobře. Rád bych věděl, kolik staveb a topení tihle "chytráci" postavili, nebo je jenom okukují ? Já mám 20 let cca 150 zaměstnanců a vyrábi pro lidi. Tak si myslím, že mohu něco podotknout, protože asi 20 let jen nepodvádíme !!!!! To by nám asi nevydrželo. Já za sebe vidím, že mám na dvorečku tepelné čerpadlo, které jsme demontovali a dali k plné spokojenosti naše kotle na pelety, nyní měníme solární kolektory za náš kotel a taky si je odvezeme a při tom si myslím, že to nejsou kvalitní a dobré věci. Vše se dá zkazit, když se věcí chytí "blbec". Proto mi vadí rychlá a "moudře se tvářící" kritika pelet. No a jinak odběr příspěvků na TZB vypínám, nebaví mě. Verner

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.