Jak na terasu u zvýšeného přízemí

Reklama
Jak na terasu u zvýšeného přízemí

Dobrý den,
zajímal by mně Váš názor. K rodinému domu, který má zvýšené přízemí bych chtěl připojit terasu. Pod terasou bude nevytápěná místnost pro skladování zahradních potřeb apod. Na terasu se bude vstupovat z domu.

Zajímalo by mě z čeho by bylo nejlépe udělat stropy (PZD, Trapézové plechy...) a jak napojit terasu k domu aby nezatékalo (vydrží nalepená izolace napojená na tu co je pod domem??). Napadlo mě strop přímo zasekat do zvýšeného přízemí (je tam v podstatě základová deska, tak do ní, pod izolaci domu) nebude to pak praskat?? Stěny terasy asi udělám z betonových tvárnic protože z větší části tam bude vysypaný svah. Více snad napoví obrázek. Místnost bude jen pod tou vyšší částí, zbytek bude vysypaný.

Děkuji předem za rady.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.