EPS bez stěrky do jara

Reklama
PS Petr Smutný @petr.smutny537 před 16 roky18.09.2008 16:16:00
EPS bez stěrky do jara

Zdravím
Zatepluji dům 300mm eps, je to hotové až na pár nejpracnějších detailů (štíty a tak). Do zimy potřebuji ještě zateplit vatou podkroví a eps štíty zevnitř, pak ještě sádrokarton do podkroví. No prostě docela dost práce na to, že dovolenou od šéfa teď nejspíš neuvidím. Chci mít dům kompletně zaizolovaný, abych mohl dělat vnitřky přez zimu - voda, el., omítky. Chtěl jsem ještě přebrousit fasádní polystyren, natáhnout dvakrát lepidlem s perlinkou, aby byl přez zimu chráněný. Barevnou omítku jsem měl v plánu udělat klidně až za rok, jako to poslední na stavbě (lešení mám svoje - dřevěné). Bohužel začínám tušit, že sám to nemám šanci stihnout. Byl by nějaký závažný problém nechat eps bez lepidla až do jara? Podle mne jenom víc zežloutne a budu muset trochu víc brousit, nebo se mýlím a mám to za každou cenu do zimy udělat?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

14 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.