Zdravím
Zatepluji dům 300mm eps, je to hotové až na pár nejpracnějších detailů (štíty a tak). Do zimy potřebuji ještě zateplit vatou podkroví a eps štíty zevnitř, pak ještě sádrokarton do podkroví. No prostě docela dost práce na to, že dovolenou od šéfa teď nejspíš neuvidím. Chci mít dům kompletně zaizolovaný, abych mohl dělat vnitřky přez zimu - voda, el., omítky. Chtěl jsem ještě přebrousit fasádní polystyren, natáhnout dvakrát lepidlem s perlinkou, aby byl přez zimu chráněný. Barevnou omítku jsem měl v plánu udělat klidně až za rok, jako to poslední na stavbě (lešení mám svoje - dřevěné). Bohužel začínám tušit, že sám to nemám šanci stihnout. Byl by nějaký závažný problém nechat eps bez lepidla až do jara? Podle mne jenom víc zežloutne a budu muset trochu víc brousit, nebo se mýlím a mám to za každou cenu do zimy udělat?
s tou strechou vam dam asi za pravdu :-(.valbu jsem delal u sebe prvne.brachovi jsem delal druhou a ta uz je…
před 16 roky
mam 5 let. rozpon 10m. pres spary 30cm siroky pruh perlinky sterka thin set, pote cely strop zpenetrovany a…
před 16 roky
Nebo se to natáhne flexi lepidlem (pro jistotu), do spár perlinka a na to štuk - tuhle variantu bych radši, je i…
před 16 roky
14 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení