YouTube - Trombe Wall? Window? best of…
This thermal mass window designed to work as solar storage, while letting in light and maintaining the optical clearity of any modern window
Dobrý den,
Máte někdo zkušenosti z Trombeho(francouzkou)stěnou? Měl by tento princip vůbec v našich klimatických podmínkách smysl využívat k přitápění staršího domku? Čelni strana domku je na jihovýchod a RD je v okolí Brna. Četla jsem, že v létě to lze i použít jako jednoduchou klimatizaci. Pokud máte někdo nějaké praktické zkušenosti tak mi napište.
Ak Vam mozem poradit skuste sa zamerat na aktivne fasadne izolacie napr. STOSOLAR
před 15 roky
Jen prekopiruji to, co jsem sem uz 2x daval. Je otazka, kdo to komu okopiroval. Vzhledem k datu toho madara 2006 a…
před 15 roky
V současné době malinko pokukuju po vlastní realizaci trombeho stěny. Našel jsem pár zajímavých odkazů:…
před 15 roky
8 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení