prosím o radu s nastavením kondenzačního plynového kotle BAXI PRIME HT 1.240Dobrý den, potřeboval bych poradit s nastavením kondenzačního plynového kotle BAXI PRIME HT 1.240. Nedávno ho instalovaly matce do domu a bohužel jsem nebyl při vysvětlování funkcí a uvedení do provozu. Takže mám problém s jeho nastavením, nemám zkušenosti. Jako regulátor je použitý prostorový termostat PT21, program je nastavený. Ale teď k problému. Při zapnutí kotle vše funguje. Kotel začne topit a vše je ok, jen si nejsem jistý, jestli správně. Po zapnutí se začne na displeji zvyšovat teplota až na 80C, přitom mám nastaveno u regulace teploty topení 55C (na comfort), to je první věc, která je divná.. Potom mám taky dotaz k regulaci a funkci TUV, při vytápění ho mám vypnutý, jestli dobře chápu, tak je to ohřev vody v bojleru? Ale i když mám TUV vypnuté, voda se začne ohřívat. Tím pádem se chci zeptat v čem je chyba? Když zapnu topení a na kotli mám nastaveno u regulace topení ovladač v poloze "comfort" musím mít zapnuté i ovladač TUV? Jsou tyto 2 funkce na sobě závislé. Má to vliv na topení? Jedná se mi o to, že mám přednastavenou určitou teplotu v místnostech a po dosažení teploty se vypne signalizace topení, ale zapne se kontrolka TUV, i když mám ovladač TUV stažený na minimum, na kotli je pořád teplota 80C a stoupá.. Přitom by se teplota měla držet na těch nastavených 55C, ne? Bojler je napojený na elektriku, tak bych nerad, aby došlo k nějakému problému. Předem se omlouvám, pokud je můj dotaz špatně srozumitelný, ale moc tomu nerozumím. Děkuji za rady s nastavením. P.F.