Výběr materiálu a stylu stavby RD

Reklama
Výběr materiálu a stylu stavby RD

Dobrý den, Rád se přípojím k této diskuzi. V nejbližší době planuji výstavbu RD domku v oblasti střední čechy nedaleko Kolína. představa domku je, pokud se povedlo, tak je v příloze. Tím, že se jedná o stavbu do svahu tak by se jednalo o bungalov s částečným podsklepením. To by bylo něco k představě. Zkušenosti s dřevostavbou nemam vůbec žádné, jen jsem v minulem týdnu navštívil pražské výstaviště v Letňanech a to ForArch, kde jsem měl čest shlédnout několik firem a to ty nejhlavnější, které mne zaujaly. HAAS FERTIGBAU, AWIK, HARTL HAUS, ATRIUM, ELK, ALLSTAV, RD Rýmařov, D.E.E.D., doplňuji ještě firmu, která se nezúčastnila výstavy LEXUS HOUSE. Vím, že můj výběr není zrovna krátký, proto bych Vás chtěl požádat o Vaše zkušenosti před realizací a po realizaci. Na jaké firmy bych se měl zaměřit a na které zapomenout.¨ Které firmy mají lepší technologii a propracovanost. Prostě vše co by mi mělo pomoct při výběru, berte v úvahu že nejsem taky milionář. . Pokud jste někdo poskytl i náhled na dřevostavbu byl bych velice rád, cestuji po celé ČR. Děkuji za Vaše vzácné příspěvky.
Abych se přiznal tak poslední dobou zvažuji i vystavbu klasického zděného domu porotherm a ytong. Tím že mám dost časově náročnou práci a o stavbách toho moc nevím, tak nevim jak bych to zvladl. Tak uvazuji nad kvalitní firmou na kolínsku k výstavbě RD. Nejsem zrovna lenoch, ale nemá mi ani v tomto směru kdo poradit, tak že bych platil kvalitní zedníky.
Představa by byla taková …. Ja seženu materiál a kvalitní firma postaví alespoň hrubou stavbu a sklep na střechu odborníka mam a materiál mam možnost sehnat za jinou cenu.
Proto Vás prosím o radu dřevostavba (jaká firma ????) ?? klasická stavba … porotherm vs, ytong ??
Kvalitni firma na kolínsku ??
Prosím o každý příspěvek (uz jsem bezmocný)
treba i meil MartyXD at seznam.cz

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

67 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.