Prosím o radu jake zvolit vytapění a oken

ZJ Zdeněk Jan @zdenek.jan před 16 roky13.10.2008 14:44:00
Prosím o radu jake zvolit vytapění a oken

Předem chci poděkovat za radu a všem kteří se na těchto strankách podílejí,už jednou jsem žadal o radu jakou tlouštku zdiva vybrat a dal jsem na vás,36,5 heluz,vubec toho nelituji.Mám udělanou hrubou stavbu ,ted se chystám na střechu a už přemyšlím jake vytápění zvolit,představu mam,uvažuji o plynu ale raději bych dal přednost elektrice(cena plynu je plus mínus stejna s elektřinou a pořizovací cena el.kotle je levnější i připojka)plus krb,ale ted nevím jestli krb ktery by mi vytapěl vodu do radiatoru nebo podlahovku nabo to nějak kombinovat a nebo jen pruduchy do pokoju ale bez ventilatoru k vuli prašnosti a zaroven přitapět elektřinou?už z toho opravdu nespim,jinak pro představu dum je 10+9metru se sedlovou střechou,podkrovní pokoje,kuchyn spojena s obyvekem uprostřed by měl stat krb.A co tak tepelne čerpadlo vzduch vzduch?Ještě jednou předem děkuji za radu a všem přeji hezky den.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.