pomoc rada fasáda

Reklama
JR Jiri Rys @jiri.rys před 16 roky24.10.2008 09:10:00
pomoc rada fasáda

prosím o radu. Na 2 dny starou fasadu zlutá probarvena silikovona od Prince coloru mi ve středu pršelo tak silne, že se částečně smyla. Byla už docela zatrvdlá, ale déšť a nárazy větru byly tak silné, že to přece jenom smylo vrchní vrstvičku pigmentu a jsou tam teď světlejší fleky. Struktura je celkem v poho, ale prosvítají bílě kamínky ve fasádě, když jsem ráno přišel ke zdi byly na ní bílé kapky, asi jak se vymyla chemie s fasády. Udělalo se to jenom na pár místech tam to rozmoklo, že to bylo měkký jakoby se čerstvě naneslo. včera přes den to začalo schnout,ale bylo to furt měkký a dneska v noci bylo na nule, všude jinovatka. Jsem z toho na palici, protože se bojím, že mi to vymylo chemii z fasády a teď tam je něco jako kamínky s trochou cementu, bez vytvrzující složky a že fasáda v tom místě bude křehká a po zimě to vypraská. nesetkal jste se nekdo s něcím podobným?
Ve stavebninách radí napenetrovat novou vrstvu lepidla s perlinkou a novou vrstvu fasády. Spíš bych to viděl jenom pořádně napenetrovat a dát fasádní barvu.
Jsem vyřízenej, takovecj prachů top stálo a teď trnout co to udělá.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.