TZB-info - Další příliv novinek v…
Všechny novinky společnosti ELEKTROBOCK CZ s.r.o. se soustředí na jediný cíl - optimální regulaci a tedy úspory energie. Komfortní systém PocketHome umožňuje centrální regulaci vytápění jednotlivých…
Dobrý den
Topím doma elekřinou.Konkrétně infra panely.V jednom pokoji přímotopem.Přemýšlím o nějakém řízeném topení.Bezdrátovém.Nemůžu na netu sehnat nic.Jde mi o to,abych měl třeba v obýváku jednu centrální jednotku a z ní řídil jednotlivé termostaty v každé místnosti.Nyní mám termostaty TP39 16A.Potřebuji aby to spínalo přímo.
Co jsem nasel centrální ovládání, tak pouze pro hlavice na teplovodním topení.
Poradil by mi někdo?
Díky za každý příspěvek
A když už jsme u toho - nebudete taky jelen z toho, že otázka "na jaké vlnové délce je maximum intenzity záření…
před 16 roky
Já jsem jenom napsal, že jsou kouzelné. Uznejte, že ty desítky až stovky MW/m3 působí impozantně :-) Ono je totiž…
před 16 roky
No než se začnete za břicho popadat, neškodila by malá exkurze do oblasti fyziky. Zjistíte, že je to správně. Viz…
před 16 roky
12 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení