Vzdělanost "odborníků" v oboru

Reklama
IH Ivan Habich @ivan.habich před 15 roky30.10.2008 14:23:00
Vzdělanost "odborníků" v oboru

Dostal jsem se pro potřeby projektu elektro na diskuzi elektrika.diskuze.cz, kde jsem si přečetl věci kterým jsem se nestačil divit. Nejen že tam odborníci upřednostňují vytápění přímotopem, ale dokonce se tam píše, že je jedno jaké topení do domu se zvolí, že stejně potřebné kW do domu musíte nacpat. Někdo ze vzduchařů se tam snažil vysvětlit, že existují i úspornější systémy jako je TČ nebo rekuperace, ale se zlou se potázal. Závěr odborníků z oboru elektro je tam řečen tak, že rekuperace je snaha o prodej nesmyslných a nefunkčních výrobků (vynález perpetuum mobile)a na ohřev domu absolutní nesmysl.
Otázka:
Jak vychovávat odborníky?
Jak mám zákazníkům vysvětlit nejnovější trendy ve vytápění a dostrkat je k úsporám energií a vlastní kapsy, když jiný "odborník" na elektro, který když nerozumí problematice tak mlčí, se vyjadřuje zasvěceně o věcech které běžně lze najít na západě kde fungují ke spokojenosti statisíců zákazníků? Každý den narážím na nepřekonatelné bariery fám, zaručených nesmyslů a nepravd, které brání rozšiřování uvědomitelnosti národa aby nějaký packal který ze sebe dělá odborníka tyto nesmysly dále přiživoval.
Jestli chcete tak se podívejte na odkaz, kde "odborník" pán Tomáš Fuk skutečně perlí.
odkaz - http://diskuse.elektrika.cz/index.php?PH…

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

25 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.