plastová okna - roseníDobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda máte kontakt na nějakého soudního znalce v oboru plastových oken. Mám cca 3 roky namontovaná plastová okna, přičemž už rok se snažím reklamovat problémy s okny. Na oknech se při poklesu venkovní teploty zevnitř objevuje rosení po celém obvodu , přičemž není výjimkou rosení i do výše 15-20 cm. Platová okna byla namontovaná včetně nových vnějších i vnitřních parapetů. Pokoušíme se v rámci možžností celodenně větrat na mokroventilaci,a nicméně při poklesu teplot se problém projevuje. u jednoho okna se v rohu na vnitřím ostění objevoval i vlhký roh. Mezi parapetem a ostěním z vnější strany jsou mezeri, a kouká mont. pěna. Vlhkost v bytě se dle měřiče vlhkosti pohybuje cca mezi 45-60% Bohužel s firmou není řeč a na reklamace vesměs nereaguje. Nereagovali ani v termínu 30kalnedářních dnů a není zájem z jejich strany to řešit. Proto bych rád měl posudek kompetentní osoby. P.S. můžeze mi kromě kontaktu sdělit i orientační cenu posudku? P.S: jsem z Příbrami - střední čechy. Děkuji