TZB-info - Prostup tepla vícevrstvou…
Výpočet Prostup tepla vícevrstvou neprůsvitnou konstrukcí umožňuje určit tepelný odpor a součinitel prostupu tepla konstrukce dle platných norem a výsledek porovnat s požadavky aktuální ČSN 73…
Dobrý den,
budu mít v RD podlahové topení. V koupelně musí být přídavná hydroizolace pod dlažbou. Skladba v II. NP - 30 mm EPS 100Z, PE folie, 16x2 mm trubky, celkem 65 mm beton, dlažba. Projektant mi naprojektoval natavovací asfaltové pásy na polystyren - to je přece nesmysl?
Jestli tomu dobře rozumím, tak musí být hydroizolace přímo pod dlažbou. Jde mi o to jakou hydroizolaci použít, aby byla vhodná na podlahové topení a aby nefungovala jako tepelná izolace a nesnižovala výkon podlahovky.
děkuji za odpovědi.
Dobrý den, rád bych věděl jak jste to nakonec vyřešil jsem v podobné situaci..Nerad bych snížil výkon podlahového…
před více než rokem
Nejen v koupelně jsem s úspěchem použil HYDROSEAL.Dobře se s tím dělá. http://hydroseal.cz/o_hydrosealu.php
před 15 roky
Je nutno ve sprchovém koutě ukládat vaničku pod obklady nebo je možno tu vaničku pokládat k obkladačkám a po obvodě…
před 15 roky
22 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení