Omitka FEIN- Kalkputz 160

Reklama
PP Peter Petr @peter.petr016 před 16 roky22.11.2008 21:24:00
Omitka FEIN- Kalkputz 160

Dobry den.
Potreboval bych poradit.Nema nekdo zkusenosti s timto stukem hasit K160?Delal jsem koncem leta stuk ve vnitr domku.Zednik mi doporucil tento Hasit K160 ze se snim pekne dela a je jemny.Chtel jsem pouzit Salith ale ten je hrubsi tak jsem vybral ten Hasit.Protoze je bohuzel jenom vapeny vnitrni tak je sice pekne hladky s malymi zrnky ale zda se mi malo pevny objevuji se mi praskliny trhlinky a ted jak jsem zacal topit, mam uvnitr krbova kamna, tak ta zed za kamny jak se ohriva tak se stuk zacina odlupovat.I na jinych mistech se delaji trhlinky a celkove je velmi mekky a mam strach ze mi to za par let opada az se nastehuju.Myslite ze to mam nechat nebo to mam vsechno oskrabat a pouzit nejaky vapenocementovy treba treba cemix nebo salith?Podklad mam z unimaltu a ten drzi dobre.Nevim jestli je ten hasit nekvalitni?Pokud mate nekdo zkusenosti poradte mi prosim.
Dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.