PocketHome

Reklama
PocketHome

Dobrý den,
zvažuji koupi tohoto systému s jednotkou PH-CJ37plus a 10x hlavice PH-HD20 + PH-PK21, možná i software.

1 - Docela mě překvapila informace o velké hlučnosti digitálních hlavic při jejich zavírání a otevírání. Mohl by mi někdo více upřesnit o jak velký hluk se jedná. Také by nebylo špatné, kdyby se k tomuto vyjádřil p.Filka a co se s tím dá dělat.
2 - Potom by mě zajímalo, zdali se v tomto systému dá použít opakovač signálu WS230. A nebo zdali mě systém bude fungovat ve dvoupodlažním domě s kotlem a s PH-PK21 ve sklepě.
3 - Poslední otázka je ta, že na podzim topím asi měsíc nebo dva v kotli na tuhá paliva. Tak bych chtěl poradit, jak nejlépe nastavit digitální hlavice na toto topení, kdy se nedá moc hlídat ohřev vody v kotli.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.