Nový kotelProsím o radu pokud je to vubec takto možné.Mám 9let starý kotel DAKON DUA24 a asi v brzke době budu měnit kotel a nevím zda by nebyl lepši kotel +zasobnik TUV.
Mám samostatně stojící rodinný dum o pudorysu 144m a je z cihel Porotherm 44cm a zateplen 5cm polystyrenem, plastové okna,izolace podlah a stropu.Dum má koupelnu v podkroví a v přizemí a kotel je v podkrovní části na půdě.S kotlem co mám ted musime docela čekat než doteče teplá voda do přizemí do koupelny a do kuchyně a voda není stale stejně teplá ale teplota hodně kolísá.Napřiklad i v podkrovní koupelně kde je sprchový kout a je vzdalen od kotle asi 4m má voda velké teplotní výkyvy a tak chvili na vás teče voda vařici a chvili zas ledová a servisák co ke mě chodil mi řekl že to je normální že muj současný kotel zajištuje stale stejně teplou vodu maximálně do 3m od kotle. ROzvod topení po domě je plastovými trubkami zaizolovanými.Děkuji za radu co zvolit za kotel a zda k tomu mít zasobník ohřevu teple vody. Jde o 4 členou rodinu.