kotle na dřevo

kotle na dřevo

Dobrý den
Je prosím někdo ochotný se podělit o zkušenosti a rady ohledně zplynovacích kotlů na dřevo.Dost jsem toho zde pročetl ohledně kotlů ale rozhodnout se stále nemůžu. Nejčastěji se tu píše o Atmosu a to ne zrovna lichotivě. Dle mého průzkumu byl můj favorit kotel Froling S4 Turbo, když jsem ale zjistil cenu která se dá téměř srovnat s tepelným čerpadlem poskočil na první místo Viessmann Vitolig 150. Bohužel o tomto kotli se zde a ani jinde moc nepíše. Ale ani o zkušenostech s kotlem Viadrus , Rojek, Opop, Orlan, Verner nebo AM Energo. Proto prosím ještě jednou Všechny kdo mají zkušenosti s některým kotlem na dřevo nejlépe osobní popřípadě jiné podělte se zde o ně. Myslím že to pomůže nejen mě ale i ostatním kteří se rozhodují topit dřevem.
Předem Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

93 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.