Jaký druh vytápění zvolit???

Reklama
Jaký druh vytápění zvolit???

Dobrý den, dokončuji projekt RD přízemního z ytongu lambda 375 (obvodové zdi)+100mm izolace vata. Zdroj tepla je v plánu dřevokotel a akumulační nádž (900l),v záloze budou solárka a ev.plynový kotel. Nyní jsem narazil na problém jakou otopnou soustavu do domu dát...v obytných místnostech mám francouzská okna (výstup na terasu z každé místnosti). Přemýšlím o podlahovce do celé domu,ale asi je nutné ji doplnit...radiátory nebo něco jiného???Může mi někdo poradit, jaké kombinace by byla nejvhodnější? projektant mi ještě nahlodal teplovzdušným vytápěním s rekuerační jednotkou...tak ted vážně nevím a nerad bych zbytečně proinvestoval v topení horentní sumu...Předem děkuji všem za rady a odpovědi.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.