Využití kabelu CYKY 4x6

Reklama
Využití kabelu CYKY 4x6

Dobrý den, je možné využít kabel CYKY 4x6mm v jednofázových rozvodech s tím, že černou a žlutozelenou nechám a místo modré použiju šedivou, a hnědou nechám odpojenou? Případně jak jí musím označit? Na koncích bych jí dal keramickou popisku. Mám toho kabelu cca 100m, tak je mi líto ho nepoužít. Chtěl bych ho využít hlavně na dlouhé trasy od jističů k první krabici, protože s takovýmto průměrem se už dost blbě pracuje, ale alespoň tím malinko snížím odpor vedení. Je mi jasné, že je to "prasárna", ale na třífázové obvody ho použít nemohu, protože tam mi jeden vodič bude chybět a je škoda ho nevyužít. Jedná se o můj RD a vše patřičně označím, jen bych chtěl větěj jestli je možné ho takto použít? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.