Hořící saze?

Rubriky:

Reklama
Hořící saze?

Chtěl bych poprosit o radu. Před chvílí se mi stala velmi zvláštní věc. Zatápěl jsem v kotli (Dakon) a po chvíli kamna chytila neuvěřitelný tah. Kouřovod se začal rožhavovat do ruda a z komína létaly jiskry. Snažil jsem se oheň zadusit. Vše žhavé jsem vyroštoval až byl rošt úplně prázdný. Ale kotel hořel dál v poslední komoře.Kde ovšem nic nebylo. Otevřel jsem dveře do komína a v komíně jsem měl cca. 2 lopaty hořícího bordelu. Kde se to tam vzalo? Komín je nově vyvložkovaný a před 2 týdny jsem tu měl kominíka a ten ho vyčistil. Od té doby jsme bez problémů topili. Nemám moc zkušeností, toto je má první topná sezóna. A tohle mě fakt vyděsilo. Může mi někdo prosím vysvětlit co se vlastně stalo a jak se tomu příště vyhnout? Dík

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.