Vnitřní štukové omítky na ytong

Reklama
Vnitřní štukové omítky na ytong

Dobrý den.
Nechci tu řešit již mockrát probrané, zda perlinku a podobně! Jsem rozhodnut použít tenkovrstvou vápennou omítku v tloušťce cca 6mm. Mám vybráno několik variant v akceptovatelné cenové relaci - ceníkové ceny. Bohužel ani s jedním "štukem" jsem osobně nepřišel do kontaktu. Docela bych uvítal poznatky z praxe, jak se s tím kterým dělá, možnost výrazných slev a podobně. Ideálně pokud někdo dělal-dělá s vícero, tak třeba lehké srovnání, eventuelně doporučení vápenné tenkovrstvé od jiného výrobce (sádrové já nerad). možná mezi nimi nejsou podstatné rozdíly, ale to právě nevím. Zde jsou:

1. KVK jednovrstvá štuková omítka 0330U
- cena na m2 asi 40kč, dostupnost nejlepší

2. HASIT kalkzementputz 651
- cena 43kč/m2, dostupnost horší

3. BAUMIT tenkovrstvá vápenná
- 82kč/m2, dostupnost horší, akceptovatelná pouze při velké slevě

4. SALITH MHF PII
- 39kč/m2, dostupnost nejhorší

nejkladnější reference i z diskuzí jsou na Salith PII, na moravě odkud pochází žena jej používají snad všichni, práce s ním prý dobrá. u nás k dostání snad jen přes Pelhřimovský Dektrade a ani tam se netvářili nijak nadšeně (v čechách radši prodávají něco jiného, ale snad by ho dovezli, jen by to déle trvalo a cenu jsme zatím neřešili). děkuji za jakoukoliv zkušenost.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.