Dobrý den.
Moje neteř si koupila nový byt v novostavbě,kde není spokojena s teplotou dosaženou vytápěním.Má byt 2+kk,elektr. kotel v koupelně. V pokoji o rozloze 23 m2 má osazen radiátor 100x50cm,ve druhém o rozloze 15 m2 má radiátor 90x50cm,přitom v koupelně o výměře 5 m2 má topný žebřík 120x50cm.Při venkovní teplotě -15°C nelze tento byt vytopit ani při tzv. přiškrcení topidla v koupelně a přidáním teploty vody na kotli.Byt byl přebrán loni v lednu,je na něj záruka asi 3 roky a stavbyvedoucí si dělá legraci,že neumí topit.Jsou předpisy nebo normy pro velikost pokoje a velikost radiátoru? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,neteř je v jednání se stavbyvedoucím,bohužel jsem u ní v bytě ještě z důvodu prac. vytíženosti nebyl.Mrazy…
před 15 roky
Dobrý den. Jak to dopadlo ? S pozdravem Laďa.
před 15 roky
Dobrý den. Nezdá se mi dost pravděpodobné, že v novém bytě by projektant pouze v bytě Vaší neteře něco špatně…
před 15 roky
7 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení