Mokra zem pri stene v izbe

Reklama
AJ Andrej Jurisko @andrej.jurisko před 15 roky21.01.2009 12:32:00
Mokra zem pri stene v izbe

Dobry den ,
Poprosil by som vas o pomoc.
Pred par tyzdnami ked boli velke mrazi -15°C tak od vtedy si vsimam ze v jednej izbe (najchladnejsej v dome) na podlahe pri stene (nosna,exterierova) sa mi zraza vlhkost a cca 5cm od steny mam na zemi vodu aj na stene cca do vysky 15-20cm sa mi zacina tvorit pliesen iba v rohoch.. Ta pliesen bola aj v minulosti (zatial som to riesil iba savom) ale voda na zemi nikdy az teraz. Meral som teplotu a vlhkost v tomto mieste a nameral som toto: v obidvoch rohoch bola 80% vlhkost a cca 13°C teplota. V izbe je cca 19°C. Izba je podpivnicena a v pivnici je spravena vetracka pre plyn.kotol a je tam dost chladno, taktiez je to rozna izba.
Izba je zateplena iba exterierove steny,Strop ani podlaha nieje vobec uteplena.Jedna sa o dom klasicka kocka zo 60 rokov
Co by ste mi poradili ako sa zbavit tejto vlhkosti? Myslite si ze by pomohla chemická injektáž?? Je mozne tuto chemickú injektáž robit aj z interieru?
Popripadne pomohlo by zateplenie stropu v izbe a aj v pivnici strop a taktiez steny z interieru?

Aky mate nazor na zateplenie interieru aj ked je zatepleni exterier?
Dom je cely zatepleny 5cm polystirenom, nove eurookna,nova strecha.
Vopred vdaka

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.