Uzavřený radiátor

JL Jan Lacko @jan.lacko496 před 15 roky23.01.2009 12:12:00
Uzavřený radiátor

Dobrý den, na toaletě mám nový malý radiátor radik, při obkládání stěny mi obkladači radiátor sundali, aby mohli obložit zeď. Nejdříve dole u přívodu a odvodu zašroubovali nějaký plastový ventil na křížový šroubovák, potom radiátor vypustili a odmontovali od ventilu, který je na měděných trubkách, které vedou do zdi. Teď jsem ho dával zpátky, vyšrouboval jsem onen ventil a nic se neděje, radiátor se nechce napustit. Když ten "ventil" úplně vyšroubuju, je dlouhý cca 20 mm a je to v podstatě tyčinka o průměru cca 3 mm. Zkoumal jsem to i se sundaným radiátorem a vyšroubovaným ventilem a nepřišel jsem na příčinu toho, že mi tam nejde voda. Všechno je průchozí, skrz naskrz, ale voda tam nejde. Topící okruh je v pořádku, radiátor normálně topil. Nevíte někdo, co s tím? Pokud už tu ta otázka byla, omlouvám se, hledal jsem, ale nenašel. :-) Jinak radiátor je to se spodním vstupem i výstupem. Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.