GT hotblock z keramzitu

Reklama
DN Daniela Nytrová @daniela.nytrova před 15 roky26.01.2009 16:29:00
GT hotblock z keramzitu

Plánujeme stavbu RD, čekáme na změnu ÚP a chystáme projektovou dokumentaci. Po přečtení řady diskuzních příspěvků na fóru (hlavně na téma z čeho stavět) jsem se původně přikláněla k zateplené sedvičkové kontrukci (30 cihlovzduch + 20 EPS). manžel je však zapřisáhlý nezateplovač a navíc by aspoň část domku (přízemní trakt) obložil fasádní cihlou, takže jsme se dostali obloukem k 44STI a 38P+D s fasádní cihlou. V poslední době jsem narazila na internetu na nový typ keramzitových bloků, které dodává firma ZLATÝ DŮM DAPARTS z Pardubic - ty mají polystyrén schovaný vevnitř a tak bychom s manželem našli společnou řeč (viz http://www.stavebnictvi3000.cz/clanky/zd…
Nevím, do jaké míry se jedná o reklamní článek na podporu prodeje těchto bloků a do jaké míry jsou informace uvedené v článku důvěryhodné. Mělo by se jednat o novou generaci dříve z Polska dovážených bloků Fortis, které trpěly hlavně rozměrovou nepřesností (/tyto nové bloky mají být kalibrované)
Mám proto následující dotazy:
- má někdo s těmito bloky zkušenost (stavěl z nich) a jakou?
- kontakt na výrobce či prodejce bloků v Polsku (bloky Fortis se daly údajně v Polsku koupit o 1/3 levněji a nemáme to tam daleko)

Za jakékoliv rady a informace všem předem díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

87 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.