napojení plast - litina

AJ Augustýn Janoch @augustyn.janoch946 před 15 roky26.01.2009 17:36:00
napojení plast - litina

Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu, jak mám napojit nové rozvody odpadu z podkroví na stávající litinovou stoupačku.
Potřebuji v podkroví umístit přímo nad stoupačkou (+/- cca 400mm)z litiny (průměr 100mm) wc. Jedná se o system pod omitku Geberit a wc bude závěsné. Ze strany potřebuji ještě nějak přivést odpad od vany a umyvadla (pruměr 40mm nebo 50mm).
Odpady jsem ještě nikdy nedělal a nemám takový přehled, ale žádné práce jsem se nikdy nebál a tak bych rád svépomocí s dostatkem informací zvládl i tohle. Ideálně bych si představoval vsunout do litinové stoupačky dostatečný kus nové odpadní roury, abych v zatím nedohledné budoucnosti mohl v přízemí pak vyndat litinu a napojit se na plast. Ovšem nemám zmíněné zkušenosti a tak nevím jestli se v praxi něco podobného nechá realizovat, aniž by to byla z hlediska dlouhodobé správné funkčnosti "čuňárna". Popř. jak se toto v praxi řeší?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.