Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den,
chtěl bych požádat o radu, jak mám napojit nové rozvody odpadu z podkroví na stávající litinovou stoupačku.
Potřebuji v podkroví umístit přímo nad stoupačkou (+/- cca 400mm)z litiny (průměr 100mm) wc. Jedná se o system pod omitku Geberit a wc bude závěsné. Ze strany potřebuji ještě nějak přivést odpad od vany a umyvadla (pruměr 40mm nebo 50mm).
Odpady jsem ještě nikdy nedělal a nemám takový přehled, ale žádné práce jsem se nikdy nebál a tak bych rád svépomocí s dostatkem informací zvládl i tohle. Ideálně bych si představoval vsunout do litinové stoupačky dostatečný kus nové odpadní roury, abych v zatím nedohledné budoucnosti mohl v přízemí pak vyndat litinu a napojit se na plast. Ovšem nemám zmíněné zkušenosti a tak nevím jestli se v praxi něco podobného nechá realizovat, aniž by to byla z hlediska dlouhodobé správné funkčnosti "čuňárna". Popř. jak se toto v praxi řeší?
3 odpovědi
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení